Naše šperky      Obchodné podmienky      Moje konto      Registrácia      Prihlásenie   
Šperky, Swarovski, Prstene, Náušnice, Striebro, Crystal
Náušnice
Náušnice
Prstene
Prstene
Prívesky
Prívesky
Súpravy
Súpravy
Swarovski
Swarovski
Kategórie produktov

Novinky v ponuke
Náušnice
Prstene
Prívesky a náramky
Súpravy šperkov
Shamballa
Nezaradené produkty
Masívne náhrdelníky a sety
Najviac sa zaujímate o

Náušnice Swarovski Elements crystal, tyr

Náušnice Swarovski Elements crystal, tyrkysové

12.80 EUR s DPH

Prsteň s modrým kameňom

Prsteň s modrým kameňom

9.00 EUR s DPH

Prsteň s guľkou

Prsteň s guľkou

9.00 EUR  s DPH
8.50 EUR s DPH
https://obchody.heureka.sk/svet-sperkov-sk/recenze/

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese https://www.svet-sperkov.sk

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, Bc. Milan Bednár - MiBe  IČO:41428226 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na obchod@svet-sperkov.sk.

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská pošta

 

Zoznam registrácii na úrade pre Ochranu osobných údajov:

1. IS Predaj tovaru cez E-shop www.svet-sperkov.sk pod číslom 1410119

2. IS Marketing cez E-shop www.svet-sperkov.sk pod číslom 1410120



Nákupný košík
Nákupný košík
Doprava tovaru
Doprava šperkov
https://www.podnikaniecezinternet.sk
Nájdete nás - Facebook Nájdete nás - Twitter Nájdete nás - Pinterest Nájdete nás - Google+
O NÁS

Novinky e-mailom ?
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vložte e-mail:
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba pri preberaní
© Bc. Milan Bednár - MIBE, Šperky swarovski
© MiBe ESHOP 2014, 39


Porovnanie cien na Pricemania.sk
Consumer Shield
Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.  Ok